Emmers bedrukken met logo

Door gebruik te maken van fabricagetechnieken die niet algemeen beschikbaar zijn voor onze concurrenten, kunnen we op maat gemaakte plastic containers aanbieden in meerdere hoeveelheden. Of u nu een beurs bijwoont en iets wilt uitdelen aan potentiële klanten, of iets herkenbaars wilt om uw producten in te verzenden – het afdrukken van uw logo op een emmer kan uw bedrijf promoten en uw merkidentiteit een boost geven.
Het is mogelijk om in verschillende kleuren te werken. Het enige wat u hoeft te doen is een foto van uw logo of bericht sturen, de kleuren selecteren, idealiter één of twee kleurencombinaties, die het beste bij uw merkidentiteit passen en wij laten het snel en goedkoop bedrukken.Klik op deze link voor meer informatie! Emmers bedrukken met logo.

Toepassing:
Emmers bedrukken met logo is mogelijk voor meerdere maten emmers, en we kunnen bijna alles bedrukken. Of u er nu voor kiest om uw logo, uw bedrijfsnaam of misschien een eenvoudige boodschap of afbeelding te bedrukken – uw merkcontainers communiceren duidelijk met klanten. Grote of kleinere emmers kunnen worden gebruikt als geldinzamelingsitem voor liefdadigheidsevenementen, sportboosterclubs op middelbare scholen of worden verkocht in schoolwinkels. Opdruk op maat voor verjaardagsfeestjes, jubilea of ​​afstudeerfeesten, bijna alles is mogelijk! Emmers kunnen worden gebruikt voor bedrijfspicknicks, bruiloften, bar mitswa, feesten, familiereünies en zelfs fondsenwervers!

Contacteer!

Ooit gezocht naar een plaats om op maat gemaakte grote emmers te kopen? Nu weet je dat als je hierop klikt je vind wat je zoekt! Deze site wordt voortdurend bijgewerkt, zodat je toegang hebt tot de nieuwste, coolste promotieartikelen die beschikbaar zijn via onze wereldwijde bronnen. Als u een uniek en ander artikel nodig heeft, bel, fax of e-mail dan via onze site en we zullen u zo snel mogelijk antwoorden met het artikel dat u nodig heeft tegen een concurrerende prijs. Grotere emmers die worden gebruikt als hand-out of give-away worden altijd gewaardeerd door de ontvanger en uw logo of reclameboodschap is er voor herhaalde blootstelling aan uw klanten of potentiële klanten. Promotieartikelen zijn een bewezen marketingmiddel. Kijk maar eens rond in een bureau, auto of kast en je ziet bedrukte promotieartikelen zoals pennen, ijskrabbers, shirts, hoeden en jassen, allemaal gezeefdrukt of geborduurd met bedrijfs- en organisatielogo’s. Er is een reden waarom deze mensen adverteren op deze promotieartikelen; deze items werken, en zeker als het om emmers gaat!