Het kledingmerk Japan Tky

Een tijd geleden maakte ik voor het eerst kennis met het merk Japan Tky.  Dit merk creëert prachtige damesmode, gemaakt van de fijnste stoffen. Vooral voor vrouwen geschikt die zelfverzekerd zijn en door drukte van het werk en eventueel gezin er toch mooi uit willen zien.  Het creëren van een eigen stijl staat centraal, zowel bij dit merk als in de winkel van Pandd6.  Het leuke aan deze zaak is dat je zowel fysiek als online hier kan winkelen. Het assortiment is hier zo groot, dat het haast onmogelijk is om hier geen passende outfit te vinden. Japan Tky

Goed geslaagd

Omdat ik weer toe was aan nieuwe kleding ben ik er op een avond eens lekker voor gaan zitten. Samen met mijn laptop en een lekker bakje koffie ben ik gaan shoppen. Meteen de webshop van Pandd6 aangeklikt, want die staat nu bij mijn favorieten. Deze keer was ik op  zoek naar een leuke outfit van het merk Japan Tky. Behalve dat de pasvorm van deze kleren zijn zo mooi en het zit allemaal bijzonder lekker. Ook de stof waarvan het gemaakt is, is lekker luchtig en mooi. Meteen zag ik al diverse leuke blazer voorbij komen, snel in het winkelmandje leggen en verder winkelen.