Wij volgden een mindfulness training op het werk

Een paar weken geleden hebben wij een mindfulness training op het werk gevolgd en daar ben ik erg over te spreken! Wij hebben veel geleerd over de rust in jezelf bewaren en helder bezig zijn met werkzaamheden. Op deze manier kunnen wij nu beter onze energie balanceren en zodoende ben ik nu minder moe aan het einde van een dag op kantoor. Vaak wilde ik thuis werken, zodat een werkdag mij niet compleet zou slopen. Dat is nu niet meer nodig! Ook hebben wij gewerkt aan teambuilding en dat merken wij nu ook op het kantoor.  De band is een stuk hechter en de sfeer is relaxter. Dat is nog eens prettig werken!

mindfulness training op het werk

Erg dankbaar

Mijn manager heeft de keuze gemaakt een mindfulness training op het werk te laten geven. Silentum heeft die cursus voor ons uitgevoerd en daar ben ik erg dankbaar voor. Zij hebben de gehele dag netjes verzorgd en dat maakte het ook nog eens een leuke dag. Het voelde bijna als een team uitje! De kennis die ik tijdens deze educatie heb op gedaan, zal ik voor altijd hebben en bewaren. Ook wanneer ik eens een andere baan krijg in een ander bedrijf. Dat gun ik iedereen!